skip to Main Content
Ringgade 208, 6400 Sønderborg Bestil tid på 3095 2639 eller bodybo.terapi@gmail.com

Hvem er jeg

Jeg hedder Bo Freudendahl Hansen og uddannet hos Jannich Schaking Hansen i København som Kropsterapeut indenfor Body Restart behandlingsmetoden. Teknikkerne har jeg løbende benyttet mig af efterhånden som jeg har lært dem – med mærkbare og hurtigere resultater.

Før denne uddannelse brugte jeg 3 år (fra 2006 til og med 2008) på at blive Manuel Terapeut hos Lasota Terapi Akademi i Fredericia. Jeg har været selvstændig behandler siden 2007

Jeg er således uddannet som:

  • kropsterapeut
  • massør
  • idrætskadesterapeut
  • columna(ryg)terapeut
  • akupressør
  • akupunktør
  • Alle eksamener er lægeeksaminerede.

Udover min klinik herhjemme arbejder jeg også ude hos diverse firmaer hvor medarbejderne får massage på arbejdspladsen. Desuden var jeg med som behandler på Team Rynkeby 2012 og som aktiv cyklist på Team Rynkeby i 2013.
Jeg har også tidligere været tilknyttet Lasota Terapi Akademi som faglærer i anatomi og fysiologi og har i en lang årrække været svømmetræner for Sønderborg Triathlon Klub.

Jeg har dyrket triathlon og adventurerace i mange år og har deltaget i flere ekstreme konkurrencer: marathonløb(5), 100km løb(1). 24-timers cykelløb(1), 1200km cykelløb(2), ironman(4) samt adventureraces rundt i landet.

Jeg er uddannet instruktør for Body Restart Træningsprogrammet hos Jannich Schaking Hansen. Jeg tilbyder individuel træning her i klinikken eller hjemme hos dig.

Desuden underviser jeg i koordinationstræning og omstillingsparathed. Det foregår med escrimastokke – 2 ca. 60 cm lange stokke. Skulder og håndledssmidighed, koordination og bevægelse samt en eminent udfordring hjernemæssigt, da der konstant foregår skift mellem højre og venstre hjernehalvdel. Der er ingen forudsætninger for denne træning, alle kan være med.

Hvorfor reagerer vi som vi gør på uventede situationer i hverdagen?

Ud fra hvordan du håndterer de forskellige øvelser under træningen får du et rigtigt godt billede af hvem du er og hvad du står for. Træningen er sjov, udfordrende og indsigtsrig. Øvelserne er individuelle, men kan også kobles sammen til par-øvelser og mindre gruppeøvelser.

Back To Top