skip to Main Content
Ringgade 208, 6400 Sønderborg Bestil tid på 3095 2639 eller bodybo.terapi@gmail.com

Massage

Massage er rigtig godt som behandling for spændte og overanstrengte muskler. Vi er tit stressede, har for lidt tid til alt det vi skal nå, og får ikke rørt os nok. Det ender ofte med hovedpine, uoplagthed, træthed, spændinger og humørsvingninger, måske endda en eller flere sygedage. Sådan behøver det ikke at være.

Ved massage gennemarbejdes hver eneste muskel, hvorved der opnås smertelindring og udskilning af affaldsstoffer. Dette medfører større muskelelasticitet og derved større bevægelighed i muskler og led og giver også mindre belastning på knogler og ledbånd.

Kroppen er så i optimal balance og står stærkere rustet overfor stressede situationer, eventuelle overbelastninger eller pludselige bevægelser, der ellers kunne medføre skader. Dermed er man også mere veloplagt fysisk og mentalt når man ikke har spændinger og andre irriterende symptomer der kan mærkes i det daglige.

Behandlingen tager udgangspunkt i den måde fysiske og psykiske konflikter manifesterer sig på i kroppen. Det er en dybdemassage, der løsner og frigør muskler, senehæftninger, nervebaner og led i bevægapparatet. Det skaber basis for et velfungerende kredsløb, kroppens stofskifte vil regulere sig og smerter i muskler, sener, bindevæv og led vil mindskes eller helt forsvinde. Jeg arbejder i dybden med kroppens muskel- og ledspændinger, og det kan være en smule smertefuldt, indtil musklerne er blevet ordentligt bearbejdet, men bagefter vil du synes, at det er det hele værd!
Behandlingen er særligt effektiv overfor de fleste ryg- og nakkeproblematikker. Den kan dog ikke anvendes overfor lidelser, der kræver behandling af operationsmæssig karakter.

Der skal afsættes en time til behandlingen for at nå hele kroppen igennem. Dog kan der også bestilles tider på 30 eller 45 minutter hvor man så vælger de områder man synes er mest trængende.

 

Back To Top